Ultiem! Baby deken van alpaca wol

By sebasadmin@530

Posted in | Tags : , , , , , ,

Voor je baby wil je natuurlijk het allerbeste. Wist je dat alpaca wol hypoallergeen is? Het kriebelt dus niet en is zelfs geschikt voor de allerzachtste babyhuidjes. Alleen de allerfijnste zuivere 100% baby alpaca wol wordt gebruikt in onze collectie.

Superzacht, sterk en duurzaam

Alpaca wol is afkomstig van de alpaca, familie van de lama. Alpaca vezels zijn een superzachte, sterke en duurzame zijdeachtige vezel. De wol behoort tot de meest luxe wolsoorten die er bestaan en wordt vergeleken met mohair en kasjmier.

Van nature is alpaca wol waterafstotend, brandwerend en thermisch in balans. De lichte wol past zich aan de lichaamstemperatuur aan en heeft de unieke eigenschap om je warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Hypoallergeen, prikt dus niet!

Hoewel alpaca wol lijkt op schaapswol, is het warmer, kriebelt het niet en heeft het geen lanoline waardoor het hypoallergeen is. Voor mensen met een allergie voor lanoline en voor het allergevoeligste huidje van jouw baby is deze wolsoort dus ideaal!

Shop dus een heerlijke alpaca baby deken om jouw baby warm te houden. Bijvoorbeeld deze voor jouw baby boy: effen lichtblauw plaid ‘ hemels’

 

Related Posts

btt