Moederdag tips

By sebasadmin@530

Posted in | Tags : , , , , ,

Het is bijna moederdag! Je laatste kans om nog snel wat te kopen en zeker weten dat je je moeder blij maakt met een superzachte prachtige GUAPACA sjaal van 100% alpaca wol. Daarnaast is het ook leuk om niet iets te geven maar om iets met elkaar te doen.

Onze tips op een rij:

  1. Superzachte alpaca sjaal
  2. High tea met di mamma
  3. Dagje shoppen

High Tea

Quality time, dat vinden mama’s altijd leuk! Een van onze favourite things to do is een high tea bij De Drie Graefjes – een American Bakery in het centrum van Amsterdam. Ze hebben twee vestigingen maar onze favoriet is die op het Rokin. Je kan dan lekker bijkletsen met moeders en de lekkerste taartjes eten tegelijkertijd. Tip: de Red Velvet Cake is goddelijk.

Dagje shoppen Negen Straatjes in Amsterdam

Oh wat zijn de Negen Straatjes toch altijd leuk om te shoppen met al haar kleine boutiekjes en leuke interieurwinkeltjes. Wij zijn fan en onze moeders ook. Om de dag af te sluiten gaan we altijd stijlvast naar Winkel oftewel Winkel 43 aan de Noordermarkt, midden in de Jordaan. Zij hebben hier de beste appeltaart van Amsterdam en je kan er dan ook niet omheen om deze beroemde verse gebakken taart (met slagroom!) te proeven.

Happy mother’s day!

Related Posts

btt