Retour & ruilen

Ruilen

Niet helemaal blij met bijvoorbeeld de kleur die je hebt gekozen? Geen probleem! Je kan het item omruilen voor een andere. Stuur binnen 10 dagen na ontvangst van het product een mailtje naar info@guapaca.com met je naam, adres, het product dat je retour wil sturen en het nieuwe product dat je wilt ontvangen en wij zullen jou via de mail informeren over de verder te nemen stappen. Voor de ruiling dien je dezelfde verpakkingen te gebruiken als waar wij het in hebben verzonden. Ruilingen kunnen, op afspraak, ook gedaan worden bij GUAPACA in Amsterdam. Als je dit wilt, meld dit dan even in het e-mailbericht.

Retourneren

Niet tevreden? We streven er altijd naar om een zo goed mogelijk product en service te leveren. Mocht je toch niet tevreden laat het ons dan weten! Dit kan via info@guapaca.com.Wil je het geleverde product bijvoorbeeld graag retourneren dan vragen we je binnen 10 dagen een mailtje te sturen met je naam, adres, rekeningnummer en het product dat je retour wilt sturen naar info@guapaca.com. Wij zullen je dan per e-mail informeren over de verder te nemen stappen van het retourproces. Voor retourzending dien je de originele verpakking te gebruiken en de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Producten kunnen, op afspraak, ook retour worden gebracht bij GUAPACA in Amsterdam. Als je dit wilt meld dit dan even in het e-mailbericht.

Bij een retournering dient het product in ongebruikte staat te zijn. Bij gebreken aan het product door eigen toedoen kunnen wij de retourzending helaas niet accepteren.

btt