Algemene voorwaarden

Welkom bij GUAPACA! Kijk rustig even rond op onze website. Graag attenderen we je wel even op onderstaande voorwaarden.

BESTELLING
Bij bestelling ga je akkoord met de bestelling- en leveringsvoorwaarden van GUAPACA. In geval van (type)fouten in de prijs, waardoor de prijs niet meer in verhouding staat tot het product, heeft GUAPACA het recht deze producten niet te verzenden. Per e-mail wordt je hier op de hoogte van gebracht.

BETALING
Bij een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met het ordernummer, de aangekochte items en het eindbedrag. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden: iDeal of PayPal. iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Als internetbankierder bij o.a. ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je bank. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Een bestelling die betaald is met iDEAL wordt binnen 2-5 werkdagen geleverd.

BETALEN MET EEN KORTINGSCODE
Leuk! Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen kun je deze tijdens het afrekenen invullen wanneer daarom gevraagd wordt. Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een e-mail naar info@guapaca.com.

BETALINGSGEGEVENS
ABN AMRO Bank rek nr: 0607 1736 96
IBAN/SEPA nummer: NL60 ABNA 0607 1736 96
BIC nummer: NL60 ABNA
T.n.v. GUAPACA

VERZENDING & LEVERTIJD
GUAPACA rekent géén verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 12 tot 48 uur verstuurd. Alle artikelen worden via PostNL verzonden. PostNL streeft ernaar om zendingen binnen Nederland binnen een werkdag te leveren. Deze verzending kun je volgen met Track & Trace. Heb je nog vragen of opmerkingen stuur dan gerust een e-mail naar info@guapaca.com.

btt